Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

mindenkori bűnesetek

2016. július 23. 15:19 - Zvezda

Újratöltés

4 éve már annak, hogy ez a blog elindult. Szép is lenne, ha az eltelt időről most értékelést írhatnék, de sajnos meg kell elégedni annyival, hogy újraindulunk. 
Rengeteg bűntény történik a világban, mindezekről képtelenség beszámolni. Így az oldal tematikáját szűkíteni kell. 

Az új elképzelés szerint a Bűntények blogon ezentúl TÖRTÉNELMI BŰNESETEKRŐL lehet majd olvasni, a bloghoz tartozó facebook oldalon pedig továbbra is megosztásra kerül mindenfajta bűncselekmény a napi sajtóból, saját bejegyzések, és a témához kapcsolódó információ. 

Reméljük, a következő négy év sikeresebb, látogatottabb, és érdekesebb lesz, valamint bőséges tanulsággal szolgál majd. Szólj hozzá!
2012. augusztus 30. 10:30 - Zvezda

A lány, aki kegyelmet kapott

simek.gif Ez a cikk egy nem hétköznapi esetről szól, nem hétköznapi főszereplővel. Simek Kitti még csak 14 éves volt, amikor gyilkolt. De vajon tényleg gyilkos-e ő, vagy inkább áldozat? Az eset nagy sajtóvisszhangot váltott ki, mert előtérbe helyezett egy súlyos problémát, amire nincs, nem létezik egyöntetű megoldási javaslat: hogyan kezelendő a házon belüli, otthoni erőszak, és hová, kihez lehet fordulni. A Tótújfaluból származó 14 éves lánynak ennél "hatásosabb", végzetesebb megoldás jutott eszébe. 

Tovább
Szólj hozzá!
2012. július 28. 13:35 - J. R.

Pipás Pista titka

image010.jpgÉlt egyszer egy férfi Szegedtől nem messze fekvő átokházi tanyavilágban, a ’20-as években. Ez a munkásember meghalt nagyszülei tanyáján élt, s megörökölt birtokán dolgozott, mint egy igásló. Híres volt nagyerejéről, bárkit le tudott inni, káromkodott, köpködött és móresre tanította azokat, akik nem ismerték a jó modort, s nem véletlenül nevezték pipásnak sem. Hívták, ha valaki nem adta meg tartozását, de hívták akkor is, mikor az iszákos férj nem bírt magával és verte asszonyát, gyerekeit. Pista láttán a legelvetemültebb gazember, vagy csaló is meghunyászkodott.

Tovább
Szólj hozzá!
2012. július 27. 21:41 - Zvezda

Zodiákus - a gyilkos aki megúszta

zodiac-killer.jpg                                                                                                                                                              Nem árulunk el nagy meglepetést azzal, hogy már a címben érzékeltetjük: egy olyan bűntény-sorozat összefoglalóját kíséreljük meg, melyet soha nem sikerült teljesen feltárni, és melyben a gyilkost soha nem kapták el... A rejtélyes elkövető számlájára 5 ember elleni támadást írnak, és több sebesültet. Van azonban olyan feltételezés is, miszerint a gyilkos több áldozatot szedett...

Tovább
Szólj hozzá!
2012. július 26. 17:36 - J. R.

A tiszaeszlári vérvád

Eszter_Solymosi.jpg1882. április 1-jén délben eltűnt Solymosi Eszter, 14 éves tiszaeszlári cselédlány, akit gazdasszonya festékért küldött a falubeli boltba.
Az eset éppen a zsidó ünnep, a peszáh előtti szombaton történt. Ekkor a zsidók messzi földről jött rokonokkal, ismerősökkel együtt ünnepeltek, kántort és metszőt (sakter=aki elvégzi a szárnyasok és a szarvasmarhák rituális vágását) választottak.

Tovább
Szólj hozzá!
mindenkori bűnesetek
süti beállítások módosítása